Ingyenes házhozszállítás 12.000 Ft felett!
RólunkSzállítási feltételekÜgyfélszolgálat

Karkötőink

BokaláncokNemesacél karkötőkGyerek karkötőkCharm karkötőkEzüst karkötőkZsinór karkötőkFérfi karkötőkMárkás karkötőkMerev karkötőkDíszdobozok
FőoldalInformációk: Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

Szállítási címként Magyarország területén található cím adható meg. Szállítási címként azt a címet kell megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában. Ha szállítási címet szeretné megváltoztatni, azt az ügyfélszolgálatunkon a pontos cím megadásával kell jelezni, legkésőbb a kiszállítás napját megelőző napon, mely a webáruház rendszerében módosításra kerül. 

Webáruházunk megrendeléseit a GLS Futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. A futárszolgálat kézbesítés előtt SMS-ben értesítést küld, majd kétszeri kézbesítést kísérel meg. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! 

A szállítási határidő - a termék rendelkezésre állása esetén - a csomag átadását követően 1 munkanap.

Rendelés leadásának napja

Rendelés megérkezésének napja

Hétfő

Szerda

Kedd

Csütörtök

Szerda

Péntek

Csütörtök

Hétfő

Péntek, Szombat, Vasárnap

Kedd

 

Értékhatár

Előre utalás és online bankkártyás fizetés esetén

Futárnál utánvétellel vagy bankkártyával történő fizetés esetén

0 - 11.999 Ft között

1.090Ft

+590Ft

12.000 Ft felett 

ingyenes

+590Ft

 

A szállítási díj magában foglalja a csomagolási költséget. A szállítási díjak Magyarországon történő szállítás esetén érvényesek.

Utánvétellel történő megrendelés esetén kizárólag abban az esetben rendeld meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak készpénzben vagy bankkártyával! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését pedig kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!